Our Story

Yoeri Van Speybroeck

Onze gitarist die er al van in het begin bij was om de eerste stenen te leggen.

Fré Le Comte

Zie je in de buurt van Brugge een bak Duvel op een fiets passeren? Dan zou het onze bassist Fré wel eens kunnen zijn. Maar niet alleen een Duveltje maar vooral de muziek maakt Fré helemaal warm vanbinnen. Speelt bij verschillende bands op de bas en houd daarmee de muziek nauw bij het hart.

Mathias Van Damme

Drummer Mathias is samen met Tom en Yoeri er al bij van in het begin. Zonder enige podiumervaring begonnen, maar nu waagt deze slagvirtuoos zich zelfs aan de moeilijkste nummers.

Hannelore Bouvry

Met bakken podiumervaring is zangers Hannelore ons lijdend (of was het nou met korte ei?) gezicht op het podium. Ze maakt het publiek warm met haar altijd vrolijke uitstraling! 

Matthias Bauw

Met 2 T’s! Onze laatste aanwinst bij Vlams is zanger Matthias. Geen Vlaams artiest staat deze enthousiaste jongeman in de weg om het over te nemen op het podium! Met heel wat musical ervaring een echte meerwaarde op het podium.

Ernest Van Mullem

Onze toetsenist Ernest is de jongste van de bende. Met zijn achtergrond als leider van de schoolband gaat hij alle muzikale uitdagingen aan.